BeoordelingenHier kunt u de ervaring van onze klanten lezen.
Wat is uw ervaring geweest met schildersbedrijf Sengers? Laat het ons weten!5.0 rating
14th May 2022

Erg tevreden over het buitenschilderwerk. Prettige communicatie en flexibiliteit van Sengers Schilderwerken. Voor schilderwerk in de toekomst komen we zeker terug!

marcelle
4.0 rating
3rd March 2022

We hebben de muren van onze woonkamer laten schilderen door Jeffrey en Patrick. We zijn er zeer tevreden over.
Ze werken netjes en secuur en zijn erg klantvriendelijk.
Sengers Schilderwerken zijn een aanrader voor een ieder die zijn of haar woning wil opknappen.

Ben Maalderink
4.0 rating
21st November 2021

Na lang zoeken naar een goede schilder ben ik in contact gekomen met Jeffrey Sengers. Afgelopen woensdagmiddag, donderdag en vrijdagochtend hebben Jeffrey en zijn zakelijk partner Patrick de slaapkamer behangen en alle houtwerk van zowel slaap- als werkkamer geschilderd. Mijn vrouw en ik zijn blij met het resultaat. Jeffrey is correct, klantvriendelijk en werkt netjes. Hij heeft zelfs de rolgordijnen weer opgehangen. We zijn dermate tevreden dat we Jeffrey gevraagd hebben voor een volgende schilderklus een offerte op te maken. Nogmaals bedankt, Jeffrey en Patrick.

Albert Aussems
5.0 rating
27th August 2021

Slechte delen van het houtwerk buiten aan de achterzijde geschilderd. Prima werk geleverd en plezierige persoon!

Marian Louppen
5.0 rating
25th June 2021

Jeffrey en Patrick hebben afgelopen week het schilderwerk aan de buitenzijde van mijn woning uitgevoerd, Ze hebben het geweldig gedaan! Het was achterstallig onderhoud maar in een week tijd hebben ze het weer keurig op niveau gebracht. Ze zijn super vriendelijk, hebben veel geduld met spelende kinderen, blaffende honden en vragende buren :-). Als je een betrouwbaar bedrijf zoekt, ben je bij hen aan het juiste adres! Een aanrader!

Debbie Hendriks