BeoordelingenHier kunt u de ervaring van onze klanten lezen.
Wat is uw ervaring geweest met schildersbedrijf Sengers? Laat het ons weten!5.0 rating
5th November 2023

Jeffrey en Patrick hebben eerst ons woonhuis van 5 jaar oud en daarna ons pand uit 1900 aan de buitenkant weer strak in de lak gezet. Ze geven een eerlijk advies en hebben de slechte plekken in het houtwerk professioneel aangepakt en werken niet alleen snel, maar ook heel precies. Alles ziet er weer top uit en kan er weer jaren tegen. Ook fijn dat ze ons steeds met foto’s via WhatsApp op de hoogte hielden van de voortgang. Alles is keurig achtergelaten, Ze zijn vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar. Absoluut top!

Theo
5.0 rating
14th August 2023

Ons huis is aan de buitenkant geverfd en is weer prachtig geworden. Jeffrey en Patrick leveren vakwerk af met een glimlach. Denken mee als zich er een probleem voordoet, en al weer gevraagd voor de volgende klus binnen.

Marion Sijtsema
5.0 rating
10th January 2023

In ons nieuwe huis zijn alle plafonds en muren voorbehandeld en geschilderd door Jeffrey en Patrick.
Ze werken heel precies, ook nog eens supersnel en zoals ze zelf zeggen leveren ze het werk af zoals ze het bij hen thuis ook willen hebben.
Wij zijn heel blij met het resultaat en vragen ze zeker
terug voor volgend schilderwerk!
Dank jullie wel en tot ziens van
Martin en Marlou

Marlou
5.0 rating
8th October 2022

Her huis aan de buitenkant weer strak in de lak dankzij Jeffrey en Patrick. Eerlijke adviezen over de mindere plekjes in ons houtwerk. Alles keurig achtergelaten, vriendelijk eerlijk en betrouwbaar. Absoluut tevreden.

Sander
5.0 rating
14th May 2022

Erg tevreden over het buitenschilderwerk. Prettige communicatie en flexibiliteit van Sengers Schilderwerken. Voor schilderwerk in de toekomst komen we zeker terug!

marcelle